Gjessøs Børn

Ingeborg Haubjerg den 27-10-2016
    Her er billeder fra koncerten med Ven-skaberne, som gav børnene en super oplevelse.
    De var gode til at få dem revet med af stemningen, så de både sang og dansede med.
    Samtidig har de lært et nyt venskabs-håndtegn, som I jo kan spørge ind til.
    Ven-skaberne vil meget gerne have nogle af billederne, som de vil lægge ud på deres hjemmeside.
    Hvis I ikke vil have, at jeres barn er med på billederne, skal I sende en mail til mig.
    Hilsen Ingeborg
    Ingeborg Haubjerg den 23-09-2016

Kor i skoleåret 2016-17

Så er det tid til at starte KOR op igen:-)
    I år er der to tilbud: Julekoncert (sammen med voksenkoret Local Vocal i Brande kirke) og Skolernes Nytårskoncert (sammen med 230 andre børn i Jysk Musikteater).
    Se mere i vedhæftningen.

Vh. Ingeborg

Hvem vil være litterær

5. klasse vandt i torsdags konkurrencen "Hvem vil være litterær?". I konkurrence med 5. klasserne fra Bryrup, Frisholm og Virklund tog de både 1., 2., og 3. pladsen. Siden midten af september har klassen forberedt sig ved at læse en masse bøger. Den flotte sejr blev hevet hjem som følge af en fælles holdindsats.

Rent bord Rent bord