Vi tilbyder det store klubmodul (480 timer årligt). Endvidere kan der tilbydes morgenmodul i SFO.

Åbningstider:

Mandag og tirsdag          fra kl. 15.00 til kl. 16.30.

Onsdag                         fra kl. 16.30 til kl. 19.30.

Torsdag                         fra kl. 14.15 til kl. 16.30.

Fredag                          fra kl. 14.15 til kl. 16.00.

Om onsdagen kan man være i SFO fra kl. 15.00 og ind til klubaften, hvis man ikke kan nå at komme hjem inden aftenhyggen. Kontakt personalet, hvis der er behov for det!

Der kan i løbet af året være ture m.m. udover åbningstiderne.

Der er lukket…

- de 3 hverdage før påske,

- dagen efter Kr. Himmelfartsdag,

- uge 28, 29 og 30 i sommerferien

- fra d. 27. december til og med d. 31. december.

Disse dage er der et tilbud om fælles feriepasning for SFO- og klubbørn fra 0. – 4. kl.

Der er altid lukket d. 5. juni og d. 24. december, hvor der ikke tilbydes fælles feriepasning.

I øvrige skoleferier er der mulighed for at være sammen med SFO-børnene i vores egen SFO. Der vil dog ikke være klubaftener i skoleferierne.